Navadna implementacija Facebook gumbov sporoča Facebooku veliko več stvari, kot si verjetno misliš.
Ker ne želim, da bi Facebook vedel, kdo si ogleduje moje strani, katere strani in kako pogosto, če tega oseba izrecno ne želi,
sem implementiral gumba "všečkanje" in "deli s prijatelji" na drugačen način, kot to počnejo praktično vsi,
in sicer na način, ki istočasno ščiti zasebnost uporabnika, hkrati pa mu jo omogoča tudi razkriti, če sam tako želi.
Uporabnikova zasebnost je tako z moje strani zaščitena, kolikor je to le mogoče:
koliko si pa ti poskrbel zanjo in na kakšne načine Facebook in vsi ostali še zbirajo podatke o tvojem brskanju po spletu,
je pa drugo vprašanje.

Všečkati oz. deliti s prijatelji želiš stran:


nazaj