Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.


"Pa saj niste ljudje!!" je presunljivo zatulil proti gruči, ki je postavila sredi zime in sredi Slovenije vso družino na cesto, na mraz. Ta gruča osebkov so bili Slovenci - torej mi. Če bi nam to rekel nekdo, ki je boljši od nas, si teh besed ne bi vzeli k srcu, čeprav bi si jih lahko. A to nam je rekel politik svetovnega kova, ki je bil neozdravljivo bolan (Drnovšek). Če so politiki barabe in če so največji politiki največje barabe, potem se je za vprašati, kaj smo mi. Mogoče zveri? Eni smo večje in drugi smo manjše... zveri.

Marsikaj sem pretrpel od večjih zveri od sebe in verjetno si tudi ti. Sčasoma postaneš neobčutljiv na mučenje in trpljenje in bolečino. Gledaš pa ne vidiš, poslušaš pa ne slišiš, ne čutiš, ne živiš. Sčasoma postanemo zombiji. (Da, tudi drugi naš politik je imel prav:) Sprehodite se po Ljubljani ali pa po kakšnem drugem mestu in opazujte ljudi. Gledajo te, a te ne vidijo. Tako revni so, da ne premorejo niti enega samega lepega pogleda in nasmeha. Kot da v njih ni življenja... To je zelo, zelo žalostno. Eni smo večji, drugi smo manjši... zombiji. Tako lahko je ljudem govoriti, da so zveri in zombiji, toda ali obstaja rešitev, da postanejo ljudje? Da, obstaja.

Mene je rešitev našla pred kakšnimi tremi leti (op.a. t.j. leta 2010). Praktično takoj ko jo sprejmeš, postaneš le še kakšen procent stare zveri in starega zombija. In potem se zgodi nekaj še bolj neverjetnega! Naj ti povem: prvič v življenju rad živim :) Ljubim življenje in vedno raje imam ljudi. V njih ne vidim zveri in zombijev, ampak osebe, ki imajo težave s srcem, katero ne ljubi in katero sovraži življenje... In ne morem biti tiho glede tega, še posebno, če za njihovo bolezensko stanje obstaja rešitev.

O tem ti želim povedati kaj več - zato sem napisal dve knjigi Mogoče pa le ni vse črno... in Trdni temelji življenja. (op.a. Do danes, t.j. leta 2017, je napisanih še nekaj knjig.) Obe lahko brezplačno preneseš na svoj računalnik. Pisanje je moja stvar, branje pa tvoja :) Prav tako je tudi tvoja stvar, kaj boš naredil s sporočilom. Da, marsikdo bo v zombi stilu rekel: "Me ne zanima," in mogoče bo marsikateri fanatičen ateist ali fanatičen teist, ki ne bo želel sprejeti sporočila, čutil potrebo, da mi pokaže svojo zverinskost.

Sporočilo je že zelo spremenilo moje življenje, vidim pa, da je začelo spreminjati življenja tudi nekaterim, ki so že prebrali knjigi. Tistim, ki so sporočilo bolj sprejeli, se je življenje bolj spremenilo, in tistim, ki so ga manj sprejeli, se je življenje zaenkrat manj spremenilo. A če bo to sporočilo spremenilo življenje še kakšnemu prestrašenemu zverinskemu zombiju, kot sem bil jaz in še marsikdo, in ga spremenilo v človeka, lahko samo jokamo od sreče. In če boš to ti, še toliko bolje ;)

Zveri in zombije se ponavadi vklene v verige. In tako smo tudi mi vklenjeni v verige različnih pogledov na svet, ki nam jih ponujajo mediji, izobraževalne institucije, duhovno "napredni" ljudje, religije, znanost... Navežejo te na sebe, potem pa te izkoriščajo. Nekateri ljudje pa vzamejo nekaj idej iz ene religije, nekaj iz druge, nekaj iz ene ateistične filozofije in ustvarijo svoj tutifruti - okrog vratu si nataknejo svoj miks idej. Pri pravi rešitvi pa ni tako.

Če in ko jo sprejmeš, nisi več v okovih - postaneš svoboden. Ali si že slišal, kako vedno več ljudi govori o tem, da je potrebno biti odprtega duha in kako je potrebno sprejemati vse? Marsikdo, ki se ima za osebo odprtega duha, ki sprejema vse, ne bo želel brati sporočila, saj je poln predsodkov. Opisujem ti popolnoma drugačen pogled na življenje, o katerem si že marsikaj slišal, ampak do sedaj vedno samo slabo... Da, slišal boš nekaj novega, če boš le želel in da, spremeni ti lahko življenje. Rešitev obstaja! Če si jo pa želiš - to je pa drugo vprašanje.

Srečno, pa kakorkoli se odločil(a).