Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Kontakt


Žal mi je - čas, ko sem bil praktično vsem na razpolago, se je danes, 27. 5. 2019, po več letih iztekel.

Na napake (slovnične, pomenske) na straneh, na nedelujoče povezave, videje - me ni praktično nihče opozoril, čeprav sem glede tega prosil za pomoč.
In kar mi je še bolj pomembno: moje pomoči pa tudi praktično nihče ni želel; sodelovati z mano ali me podpreti - pa tudi ne. Prosil glede tega nisem - praktično nikomur pa ni prišlo v srce, da bi sodeloval z menoj ali mi pomagal na kakršenkoli način. Da, glede tega nisem prosil - saj če to človeku po branju moje strani ne pride v srce, je sploh vprašanje, če mu je prišlo kaj v srce.
Večina ljudi, ki me je kontaktirala, me je želela prepričati, da se motim. Zelo rad imam, če popravi moje razumevanje kdo, ki je bolj ljubeč od mene ali celo kdo, ki je podobno ljubeč, kot sem jaz. Rad imam celo, če popravi moje razumevanje kdo, ki je manj ljubeč od mene, če le-to stori z argumenti, dejstvi, ne pa kar tako. Pretehtati je potrebno moje argumente in svoje in potem priti do zaključka. Nekdo, ki pa mojih argumentov in protiargumentov ne želi slišati, ampak samo vsiljuje svojo voljo - tak pa mojega razum-evanja in srca in življenja, ki temeljijo tako na razumu kot na srcu, pač ne more spremeniti.

Povrhu vsega pa prihaja čas, ko ne morem več ločiti, ali mi piše prava oseba ali pa umetna inteligenca, AI. In tudi zaradi tega umikam svoje kontakte. Ne želim posvetiti časa stroju in ne želim moliti za stroje in programske opreme, namesto da bi čas in molitve posvetil živim ljudem.

Če si človek, ki to bere, naj te Bog blagoslovi - upam, da boš našel veliko zanimivih in koristnih reči na tej strani, toliko, da boš lahko zaupal Bogu, kot se je brez napake razodel v Bibliji (predvsem v več kot 150 let starih protestantskih vero-dostojnih prevodih, od katerih izstopa predvsem King James Bible) in da boš tako lahko razumel in začutil in sprejel Jezusov evangelij, kot je razkrit v Bibliji.
Čeprav me boš osebno težje kontaktiral, verjamem, da ne rabiš moje osebne družbe in da ti bo to, kar sem zbral na internetni strani, zadostovalo za vse to.
Domena, stran je zaenkrat registrirana do 28/3/2020.

Nekaj stvari dobiš tudi na mojem YouTube kanalu, saj tam objavljenih stvari že nekaj časa ne utegnem deliti še na tej strani:
povezava na YouTube kanal: resitevkjesi.

Vse dobro,
Milan