Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
objavljeno: 12.4.2013
Blog: Rešitev, kje si?!
Rešitev kje si?!... Tukaj! :)


Dobrodošel, dobrodošla :)

na blog, kjer želim ljudem dokončno pokazati, da je vsako človeško življenje neprecenljivo. Da je vsak človek ustvarjen za življenje v svobodi - da misli s svojo glavo in da se odloča s svojo glavo. In predvsem, da bi se zavedel tega, da je ljubljen in da bi zato lahko ljubil. Ljubezen je tista, ki nam določa pravo vrednost življenja. Zaradi nje se počutimo sprejeti in zaželjeni na tem svetu. Brez nje ne želimo živeti.

A velikokrat smo bili že prevarani v imenu ljubezni, zato vanjo večinoma več ne verjamemo. Starejši ko smo, bolj vidimo, da ljubezni nihče nima. Če je nihče nima, kje jo potem še iskati? Kaj pa če bi iskali tam, kjer je ne išče nihče? To bi bilo dobro mesto za iskanje.

Kot osel, ki mu pred očmi mahajo s korenčkom, ki je privezan na palico, tako se počutimo tudi mi, ko nam pred nosom mahajo in mahajo z ljubeznijo, vse kar dobimo, pa so udarci z bičem in sem ter tja kakšna bala slame. Čas je, da osliček dobi korenček. ija, ija, ija (Tudi jaz, tudi jaz:)

Kje? Na www.resitevkje.si si lahko brezplačno preneseš knjigi Mogoče pa le ni vse črno... in Trdni temelji življenja. Po izobrazbi sem fizik in glede na odziv prve knjige, lahko dam oceno, da prva knjiga lahko spremeni pogled na življenje vsaj 400 000 Slovencem. Vsaj 400 000 Slovencev lahko začne ceniti svoje življenje in življenje drugih, če sprejme sporočilo prve knjige. Seveda si mnogo ljudi od teh stotisočih ne bo želelo vzeti potrebnega časa, tako da bo končna številka precej manjša - mogoče nekaj tisoč na začetku in kasneje nekaj deset tisoč - pa vendar že če se spremeni pogled na življenje enemu samemu človeku (in to se je že:), je misija opravljena. Da, tega sporočila ne boste slišali nikjer drugje, sploh pa ne v slovenščini. Čakal sem več kot 30 let - pa se ni nihče oglasil z besedo, ki bi ljudem dala upanje - pravo upanje! Knjiga ima takšno sporočilo, da so nekaterim ljudem že prepovedali, da bi jo brali. Ne morem ti povedati, kako hudo mi je za te ljudi, ki slepo poslušajo svoje voditelje, sporočilo, ki jim prinaša svobodo in ljubezen pa so zavrnili. Tako blizu so bili...

Druga knjiga pa je šele dobro napisana in le redki so jo že prebrali. In kaj naj rečem? Tisti, ki so za prvo knjigo rekli: "Uau!" so za drugo brez besed.

Na kratko: Knjigi sta tako zelo drugačni od vsega, kar si slišal, da sta šokantni - in ni važno, kdo si in kaj si. Do sedaj je še vsakdo - ne glede na svojo izobrazbo ali starost - izvedel iz mojega pisanja nekaj novega in koristnega, nekaj kar sam ne bi izvedel nikjer drugje. Tako da - vabljen ;)