Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
O meni

Kaj lahko pričakujete od mene?

Ko sem naredil internetno stran, sem kolegu, ki ga nisem videl in slišal že nekaj let, poslal link do svoje internetne strani in do bloga.
Njegova reakcija? "Zanimivo, ampak a ni škoda takšnega briljantnega fizikalnega uma za te reči?" In je dodal še smeškota.

No, nisem bil tako briljanten :) Bil sem nekje v zgornji polovici, mogoče celo v zgornji tretjini fizikov v svoji generaciji. Tako da, kadar jaz govorim o ljubezni, ni to neko bluzenje, ampak za vsem stoji eden ali več tehtnih argumentov. Kadar jaz govorim o veri, ne govorim o nekih občutkih, ampak govorim o zaupanju, prepričanju na podlagi argumentov. In kadar govorim o Bogu, ravno tako.

In še komentar drugega kolega: "Ti si se vedno želel sam prepričati o stvareh." Ljudem ne morem govoriti nekaj, česar nisem preveril na vse meni znane načine. Tako kot vsi, sem se tudi jaz lagal - vsem in tudi samemu sebi, a vedno zelo težko. Res, ko sem treniral in treniral, je bilo malo lažje, a potem me je našla resnica in od takrat naprej ne morem več živeti v laži. Ne morem govoriti nekaj, kar vem, da ni res. In ne morem govoriti eno, delati pa nekaj drugega. Drugače pa več besed o meni v moji drugi knjigi: Trdni temelji življenja, poglavji "O knjigi" in "O meni".